Topbilled Sølvdøren - En Bog for Børn om Sexualitet

This page in English This page in English


Home
Blog og Projekter


March 08, 2023

Sølvdøren - En bog for børn om seksualitet

En bog for børn om seksualitet

Sølvdøren er en bog for børn om seksualitet.

    Bogen udtrykker en eventyrlig forståelse af livet, hvor der er plads til, at en engel kommer med barnets sjæl. Der er fundet inspiration i Rudolf Steiner-bevægelsens livssyn og æstetik.

    Det er dog ikke en ortodoks Antroposofisk (Rudolf Steiner) publikation. Inspirationen ligger i, at jeg voksede op i et miljø som har været inspireret af Rudolf Steiner-bevægelsen og i at jeg simpelthen kan lide æstetikken og det livssyn som ligger bag den, især hvad angår børn. (Mere om Rudolf Steiner pædagogik her)

    Bogens udtryk er også inspireret af mine mange års arbejde med krop og bevægelse som udtryksform. Jeg er nemlig uddannet Moderne Danser og har arbejdet inden for dette felt i mange år.

    Hvordan man lærer børn de grundlæggende principper i den menneskelig seksualitet er et kontroversielt og ømtåleligt emne. Faktisk vil jeg helst ikke gå ind i en diskussion om hvad der er "rigtigt" og "forkert" i den sammenhæng. Jeg har lavet denne bog og jeg har lagt en masse arbejde og dedikation i den. Jeg er rigtig glad for resultatet og jeg har besluttet at udgive den gratis. Hvis du kan lide det og synes, at det er en god bog til at forklare seksualitet for dit barn, så vil det glæde mig meget. Hvis du ikke kan lide den, så finder du en anden måde.

Bogen er tilgængelig på tre sprog. engelsk , tysk og Dansk.

Den danske kan du læse her under.

    Hvis du ønsker en printet udgave af bogen så prøv at skrive til mig på nedestående e-mail adresse. Jeg vil gerne sende en hjemmelavet printet udgave af bogen/hæftet for en pris på 100 kr.

/Mikkel Meinike Nielsen.mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer