mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


Torsdag den 25. juli 2024

Reiner Fuellmich


Free Reiner Fuellmich Plakat

Om Reiner Fuellmich

    Reiner Fuellmich er en tysk forbrugerretsadvokat, som blev hentet i Mexico hvor han på det tidspunkt boede tilbage til sit hjemland Tyskland hvor han blev varetægtsfængslet på grund af en anklage som var blevet rejst imod ham omkring bedrag med økonomiske midler.

    Sagen må kategoriseres som en lille sag med et ikke særligt overbevisende anklageskrift.

    Det er svært at se hvordan sagen overhovedet skulle berettige til en varetægtfængsling.

    Trods det har Reiner Fuellmich nu været varetægtsfængslet i mere end 9 måneder og han bliver eskorteret af bevæbnede vagter i skudsikre vester til og fra retsmøder.

    Den reelle grunden til sagen mod Reiner Fuellmich skal nok findes et andet sted.

    Reiner Fuellmich har nemlig igennem de sidste 4 - 5 år leveret en sønderlemende kritik af Tysklands og hele verdens Coronapolitik. Han har nedsat en komite hvor de har efterforsket coronarestriktionerne og vaccinationsprogrammet som en kriminalsag og han har anklaget politikere, eksperter og fagfolk som stod bag nedlukning, restriktioner og vaccinationsprogrammet for forbrydelser imod menneskeheden.

    Set i lyset af dette bliver det mere forståeligt hvad der egentligt forgår. De tyske myndigheder har fundet en måde at straffe og lukke munden på en vedholdende og dygtig kritiker som måske havde ret i sine anklager.

    Reiner Fuellmich sidder varetægtsfængslet på et urimeligt grundlag og retssagen mod ham forhales urimeligt.

Reiner Fuellmich bør frigives.

The Hocus Pocus Dancers har lavet et støtte event for Reiner Fuellmich foran den tyske ambasade i København lørdag den 27. juli 2024.

Det mundede ud i tre klip. Her er det første af dem. MetGry MG (Space Girl Music) giver sin hyldest Reiner Fuellmich varighed 5 min..

Denne lille video dokumenter noget magisk. Samskabelse. Tilblivelsen er et flot fælles værk på jorden foran den tyske ambassade i København. Politiet overså det hele og folk vi ikke kendte kom og hjalp til. Det er en kæmpe glæde at opleve hvordan folk kan spille sammen og samskabe intuitivt og ubesværet og vupti så har vi et virkelig flot og kæmpe stort maleri. Tusind tak for det til alle som deltog

Her er det tredie og sidste klip. Vores helt egen Reiner Fuellmich dans til vores helt eget Reiner Fuellmich track, lånt fra en gammelt frihedshit og ændret og tilpasset så den passer til vores formål.

Den 25. februar 2024 lavede også en event til støtte for Reiner Fuellmich foran den tyske ambassade i København. Her er et sammendrag fra den event.

Mere om Reiner Fuellmich

ICIC law DR Reiner Fuellmich

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer