mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


Torsdag den 11. april 2024

Den Formastelige Tallerken


Forsiden på PDF'en

Denne lille for tælling forsøger at illustrerer et problem ved denmoderne virusteori.

    I følge den moderne virusteori har virus ikke har nogen egen reproduktionsevne.

    Videnskabsformidlere bruger ofte den formulering at vira har brug for en vært i form af en celle for at kunne reproducere sig selv.

    Jeg mener at denne fremstilling er misvisende. Man tillægger med denformulering virus en egen vilje, eller i hvert tilfælde en egen drift, som der efter min mening overhovedet ikke er noget belæg for at tillægge den.Jeg påstår at vira når man ser på fænomenet ud fra moderne virusteori er lige så lidt aktive i deres egenreproduktion / kopiering som en Louis Vuitton taske.

    Louis Vuitton tasker kopieres og reproduceres i stor stil af mennesker, men berettiger det til at man tillægger den reproduktive evner og siger at Louis Vuitton tasker bruger mennesker til at reproducere sig selv.

    Det må læseren selv tage stilling til, men den lille historie du finder som PDF ved at følge linket her under er beregnet på at tydeliggøre problemstillingen på en forhåbentlig både sjov, underholdende og tankevækkende måde.

    Skulle nogen finde på at beskylde mig for at være inspireret af H. C. Andersen i min historiefortælling vil mit svar være: "Selvfølgelig er jeg det". -Og hvem har i øvrigt ikke det?

Den Formastelige Tallerken (PDF)God læselyst
Mikkel Meinike Nielsen

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer