mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


Mandag den 19. februar 2024

Assange / Fuellmich event


Julian Assange har siddet fængslet i England siden 2019. USA ønsker ham udleveret til retsforfølgelse. Der tages 21. 2. 2024 stilling ved den engelske højesteret til om Assange skal udleveres til USA.

Vi mener at Assange er en Politisk fange. Han har blot gjort hvad en journalist bør gøre nemlig at give offentligheden informationer om hvad magteliten foretager sig.

Reiner Fuellmich har siddet varetægtsfængslet nær Göttingen i det centrale Tyskland siden november 2023. Han er anklaget for økonomisk bedrag. Vi mener at fængslingen af Fuellmich er politisk betinget og at anklagerne mod ham er konstruerede for at afmontere og miskreditere de omfattende arbejde han gjort for at vise -og bevise at Covid19 pandemien var en iscenesættelse orkestreret of finansinteresser, kompromitterede tænketanken, politikere og embedsfolk.

For at hylde disse to markante systemkritikere og for at signalere vores ønske om at de frigives vil vi afvikle en lille musikalsk og farverig dobbelt event i København.

Eventen bygger på musik, dans og nogle simple, smukke og farverige rekvisitter.

Eventen starter med Assange-delen foran den engelske ambassade på Østerbro i København og fortsætter derfra ud til den tyske Ambassade på Nordhavnen i København (kun få kilometer fra den engelske) hvor et tilsvarende musikalsk optrin udføres for til støtte for Reiner Fuellmich.

Alle er velkommen til at deltage, men hvis man vil være med i danseoptrinet skal man have sat sig lidt ind i forløbet og koreografierne i forvejen.

Vi øver som optaget til næste HocusPocusParty den 23. 2. 2024 og jeg vil også lave en video hvor hele optrinet gennemgåes som man kan bruge til at øve sig der hjemme.

Jeg kan desværre ikke gå med ud på Café efterfølgende som vi jo har tradition for, men i andre er mere end velkomne til at gøre det.

Kærlig hilsen
Mikkel

Free Julian Assange

Tyske og engelske ambassade

Free Reiner Fuellmich

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer