mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


April 14, 2023

Et Camoufleret Kup

Klik her for at læse om Hocus Pocus Party Billed af en camoufleret soldat og agenda 21

    Vi tror at bæredygtige omstilling handler om at rede verdens klima. Vi tror at der er en overhængende fare for os selv og kommende generationer, hvis ikke vi omstiller samfundet i en mere bæredygtigt retning. I virkeligheden er vi udsat for et bedrag.

    Magthaverne markedsføre en fortælling om en trussel og tilbyder samtidig løsningen.

    Metoden er gammel og har været brugt mange gange før.

    Frygten for Covid-19 har været brugt til at gennemføre radikale ændringer i vores samfund med betydelig indskrænkninger af den enkeltes frihed . Ganske vidst er mange af disse ændringer nu blevet tilbagerullet, men de har trods det skabt blivende ændringer samfundet.

    Terrortruslen efter 9/11 har været brugt til at gennemføre markante ændringer i samfundet, krigen i Ukraine har været brugt til det og truslen om ødelæggende, menneskeskabte klimaforandringer bruges til det.

    Tilbage i 1990erne opdager Rose Koire som på daværende tidspunkt arbejde som juridisk ekspert indenfor erhvervsejendomsvurderings at den amerikanske stat langsomt og systematisk var igang med at fratage privatpersoner deres ejerskab af jord.

    Dette førte til at Rose gik igang med en dybere undersøgelse og efterhånden fandt ud af at der var en skjult dagsorden bag FNs Agenda 21 aftale som blev vedtaget i Rio i 1991. Agenda 21 er FNs plan for hvad der skal ske i løbet af det enogtyvende århundrede for at samfundet kan blive mere bæredygtigt.

    Den opmærksom læser vil dog være i stand til at afkode at Agenda 21 beskriver en voldsom omlægning af vores samfund som.

    En omlægning som uden problem kan sammenlignes med indførelsen af kommunisme i Rusland og Kina først i 1900tallet.

    Agenda 21 indebære ligesom kommunismen en ophævelse af den private ejendomsret og en voldsom indskrænkning af den personlige frihed.

    Det samfund som Agenda 21 føre frem imod er ikke et demokrati, men et teknokratisk samfund.

    Teknokrati betyder at det ikke er folkevalgte politikere som træffes beslutnings på folkets vejne, men at det i stedet er delegerede eksperter som træffer beslutnings baseret på deres eksperttiden indenfor landbrug, kllima, sunde, økonomi osv.

    Den styreform fik vi en smagsprøve under Covid krisen hvor WHO i vid udstrækning dikterede medlemslandenes pandemihåndtering.

    Agenda 21 har aldrig været til afstemning i noget land. Vi er som befolkning ikke blevet spurgt om vi har lyst til at indgå i denne forandring af vores samfund.

    Den er i stedet blev forhandlet igennem på embedsmændsniveau og den skal implementeres lokalt i administrationen i alle de kommuner og stater som har tilsluttet sig den.

    Det er ikke kun Agenda 21 (Agenda 30 og Agenda 50) at disse totalitære planer komme til udtryk. Det er næste lige meget hvor vi kigger hen så kan vi få øje på tiltag som peger i retning af en ny totalitær verdensorden. Tiltag som indskrænker den frie bevægelighed, tiltag som begrænser ytringsfriheden, tiltag som øger beskatningen af borgere, tiltag som begrænser ejendomsretten og privatlivets ukrænkelighed osv.

    Vi står mit i et kup. En afvikling af det demokratiske samfund og af en masse af de rettigheder som vi har taget som en selvfølge i de såkaldte åbne vestlige demokratier.

    Et kup som foregår i det skjulte og som arbejder sofistikeret med at påvirke vores oplevelse af virkeligheden så vi godvilligt acceptere og endda selv medvirker til forandringsprocessen.

    Kuppet kan kun gennemføre så længe at befolkningen går med på det.

    Hvis befolkningen bliver bevidst om hvad der foregår og hvis den ikke længere vil være med til det så kan kuppet afmonteres.

    HocusPocusParty har som sin mission at skabe opmærksomhed omkring det camouflerede kup som vi står midt i.

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer