mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


May 03, 2023

Dollar Drop (Dansk)

Tegning af en mand som trækker tæppet under nogen og tæppet er en dollarseddel

Hocus Pocus Party er et meningsdannende udedøres diskotek.

    Vi laver en fest midt på strøget i København, med masser af god musik, med tilbagevendende gruppedanse og med politisk/holdningsmessigt tema.

Klik her for at læse om Hocus Pocus Party

Denne gang er temaet

Dollardrop

    Den amerikanske dollar er verdens førende valuta. Størstedelen af verden økonomien bygger på tilliden til dollaren som en stærk og stabil valuta. I realiteten er dollaren hverken stærk eller stabil længere.

    Alt for længe er der blevet produceret nye dollars uden at der har været reel dækning for dem.

    Dollaren er en udhulet valuta som opretholder sin nuværende status fordi omverdenen stadig tror på den.

    Vi bliver distraheret lige nu af masser historier i pressen. Historier om pandemier, krige, klimakatastrofe og mennesker som har taget andre mennesker på numsen for ti år siden.

    Der er stor sandsynlighed for at en del af funktionen af disse historier i pressen er der for at fjerne fokus fra det forhold at vores økonomi har tabt forbindelsen med reel værdi.

    Inde bagved ved disse overfladehistorier tegnere der sig et billede af at finansverdenen så småt er ved indse at dollaren ikke længere er sin værdi værd.

    Det springende punkt er det punkt hvor store såvel samme små investorer ikke længere stoler på dollaren og derfor ikke vil modtage betalinger i dollars.

    Dette punkt er i følge mange eksperter lige om hjørnet.

    Det er ikke noget vi høre om i mainstream medierne. Det er tværtimod en historie de prøver at abstrahere os fra.

    I det øjeblik vi når det punkt hvor mistillid til dollaren slår igennem over en bred kam, vil det have voldsomt konsekvenser.

    Vi kan forvente at dollaren vil falde til omkring en fjerdedel eller en femtedel af sin nuværende værdi i reel købekraft og dette vil fører den vestlige verden ud i en finanskrise af voldsomme dimensioner.

    En krise af den karakter er naturligvis ikke behagelig, men den rummer mange muligheder.

    Den rummer muligheden for at komme fri af en masse fup og bedrag og få vores samfund omstruktureret så bygger på reelle værdier og så det fungere i mennesker og naturens tjeneste.

Links og Anbefalinger

    Jeg er blevet spurgt hvordan jeg kan vide det om dollaren og om jeg vil give noget solid dokumentation for de hypoteser jeg fremkommer med.

    Dette er ikke mainstream information. Medierne går gennerelt uden om disse overvejelser, men hvis man sætter sig ind i historien og forstår nogle af de principper som styre økonomi så er det dog ikke så svært at forstå at der er et problem omkring vores nuværende økonomiske model og at dollaren hviler på et rent tyndt rundlag.

    Jeg kan altså ikke give solid information om dette fra officialet anerkendte kilder, men jeg kan give links til videoer som er lavet af nogle af de kilder som jeg har min forståelse fra.

James Corbett

"The History of the Federal Reserve" by James Corbett.

Richard A. Werner

PRINCES OF THE YEN - FULL DOCUMENTARY | Control & Power of Central Banks, Ideological Belief Systems

Clif High

Clif High forudsigelse fra 5 april 2023

Bix Weir

    Finansmand som har udviklet "Road to Roota-teorien" på baggrund af noget undervisnings/oplysningsmaterial til børn, som blev udgivet af den Amerikanske Federal Reserve i 2002.

I denne video gennemgår han teorien og baggrunden for den.

Og her er nogle nyere opdateringer fra Bix Weir

ALERT! $50B FDIC Loan to JPM Came from US TAX PAYERS!! BUY PHYSICAL SILVER WHILE YOU CAN! (Bix Weir)

Road-update-2

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer