mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


Fredag den 5. april 2024

Puslebrikker i Andreas Heibergs Liv


Puslebrikker

Denne lille publikation udgav jeg første gang på min egen hjemmeside i midten af 2016. Jeg valgte på det tidspunkt at anonymiserer alle navne og referencer. Grunden til at jeggjorde det var at jeg havde mødt Andreas i forbindelse med et praktikforløb i hjemmeplejen. Et forhold under hvilket jeg var under lagt tavshedspligt. Andreas døde i februar 2016 og jeg har igennem årene følt en længsel efter at udgive materialet med det rigtige navn. Det er som om materialet ikke kan for løses ordentligt i den anonymiserede udgave.

Her er altså anden udgivelsen af "Puslebrikker i Andreas Heibergs liv".

Denne udgave har medtaget Andreas fulde utilslørede navn samt referencer til hans kendte norsk / danske familie Heiberg-familien.

Bogen udgives under Creative Commons (CC) licens hvilket vil sige at du må kopiere, ændre, distribuere og fremføre værket, selv til kommercielle formål, så længe der indgår en nævnelse af mit navn som ophavsmand til materialet.

Du finder publikationen som PDF her:

https://mimeini.com/2024/ahb.pdf

Jeg vil også lige give et link her til en lille video 4 minutters varighed hvor man kan se det hus Andreas er født i og hvor man faktisk også kan se og høre ham selv

Edvard Heibergs eget hus

Og et link til en lille 13 minutter lang video produceret af TV 2 Kosmopol.

Arkitekternes huse - Edvard Heiberg

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer