mimeini - Blog & Projekcts

Home
Blog og Projekter


March 24, 2023

Krigen er ikke bare blå og gul

Farvepallet med mange farver

    Dette er en demonstration i mod at Danmarks regering sender våben bidrag til Ukraine. Det er fuldstændigt meningsløst med de danske våben til Ukraine. Det er penge ud af vinduet og de falder ikke på et tørt sted. De vil ikke hjælpe Ukraine til sejr, frihed eller glæde.Forsøg at styrk diplomatiet i stedet for at hjælpe til at forstærke konflikten!

    Desuden er vi trætte og ærgerlige over en ensidig propaganda og misinformation i forhold til krigen til fordel for Ukraine.

    Der gøres for meget ud af at se krigen ud fra Ukraine/ USA og Natos synspunkt og for lidt ud af at se krigen ud fra Ruslands synspunkt.

Dato den 25/3-2023 kl. 15

Tom Gillesberg formand for Schillerinstituttet og Politiker: Løsgænger. Livah Sunhine arrangør og aktivist og mor, Ulrik Asmussen arrangør og igennem mange år optaget af de sociale tregrenings tanker. Han har meldt sit emne: "Hvad burde vi i Danmark give til konflikten i østeuropa i stedet for panserraketter og artelleripjecer?". Mikkel Meinike Nielsen, aktivist og initiativtager til Hocus Pocus Party, er scenevært.

    Ca. kl 16.30 går Demonstrationen til Forsvarsministeriet (herunder en form for fredelig aktion) og over Knippels Bro til Udenrigsministeriet, (herunder en form for fredelig aktion) og tilbage via Chistianshavn til Havnegade 50. Muligvis er der stadig talere tilbage.

    Demonstranterne går til aftensmad (eller videre) og demonstrationen kan der på fortsætte til Hocus Pocus Party, som denne aften har temaet: Nej til våben til Ukraine.

    Vi har indgået i et samarbejde med Schiller instituttet som havde planlagt en demonstration med samme tema dagen før os. I stedet for at holde to separate demonstrationer har vi slået den sammen så alle Schiller instituttets planlagte taler og musikalske indslag bliver del af demonstrationen lørdag den 25

mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer