mimeini - Blog & Projekcts

This page in English


Home
Blog og Projekter


December 21, 2022

Solhverv for det kinesiske folkelige oprør

Kinesiske demonstranter med hvide ark papir.

"Vi vil ikke have coroatest, vi vil have frihed"
"Giv mig frihed eller giv mig døden"
Disse er fraser som er blevet råbe eller sunget af Kinesiske demonstranter i løbet af november måned 2022.Udråb som disse kan konste en almindelig kinesisk borger alt hvad de ejer og har. Hjem, ejendele, børn og i yderste konsekvens livet.

Covid smitten er angiveligt udgået fra Kina. Det er som om myndihederns hårhændede håndtering af situationen også er udgået fra Kina og har spredt sig til resten af verden - dog i en trods alt lidt mindre radikal udgave.

Kineserne har oplevet et nedluknings og test regime som overgår stort set alt hvad vi har set i de øvrige lande.

Det bliver tydigligt når man kigger på forholdene i Kina at Covidrestriktionerne intet har at gøre med at hindre spredning af en sygdom og alt har at gøre med at legitimere en øget befolkninskontrol.

De kinisere som har gennemskuet dette og som har rejst sig og samlet sig til modstand mod overgrebene fortjæner alt vores støtte opbakning.

Det er derfor vi som representatner for den danske anti-covid-lockdown -bevægelse samles foran den kinesiske ambasade i danmak på årets korteste dag for at sende vores varmeste, hjerteligeste tanker og vores støtte til de modige frihedskæmpere i Kina.



mimeini - Mikkel Meinike Nielse - footer